U gaat bouwen of verbouwen, waar kunt u rekening mee houden?

Met de bouwtekening naar Remkes beeld en geluid, heeft dat meerwaarde? Jazeker, en gelukkig komen steeds meer mensen in een vroeg stadium van de bouw naar ons toe voor advies over beeld, geluid en besturing. Hoe eerder wij betrokken worden in een project hoe fraaier alles, van luidsprekers tot tv’s en apparatuur, weggewerkt kan worden zonder concessies te doen op kwaliteit of uiterlijk. Wij gaan graag voor u aan tafel met uw architect, elektricien, bouwbegeleider maar bovenal het liefst met u om uw wensen te realiseren!

Luidsprekers in het plafond? Dan kijken wij ook graag naar het lichtplan om te zorgen dat alles in lijn en zo rustig mogelijk oogt. Televisie boven een openhaard of helemaal uit het zicht? Wij schakelen graag met uw partijen over de voorzieningen en de afwerking hiervan. Lichten die automatisch dimmen of gordijnen die dicht gaan op het moment dat u tv gaat kijken zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden omtrent besturing. Alles van alarm, thermostaat, camera’s, deurbel tot bediening van een audio-video opstelling kan vanuit één omgeving geregeld worden.

Wilt u alles integreren in één oplossing maar heeft u nog geen partij om dit bij neer te leggen? Wij pakken het graag vast om u te ontzorgen en hebben een groot aantal interieurbouwers, elektriciens en (interieur-)architecten in onze omgeving waar wij frequent projecten mee realiseren. Wij zijn er ook tijdens en voorafgaand aan de bouw om op locatie begeleiding en ondersteuning te bieden over de integratie en voorbereidingen die getroffen dienen te worden om zonder verrassingen tot het mooiste resultaat te komen!

Bent u bezig met een project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!