Mogen wij ons even voorstellen?

Remkes beeld & geluid is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler, die onderscheidende totaaloplossingen op het gebied van beeld en geluid aanbiedt.

Graag heten wij je van harte welkom in onze showroom in Nuenen. Je kunt je in onze inspirerend pand in alle rust persoonlijk laten voorlichten over de diverse mogelijkheden die er zijn op het gebied van beeld & geluid. Bij ons kun je onder andere terecht voor je audio- en videoapparatuur, hoofdtelefoon, luidspeakers en al je accessoires. Voor elk budget een passende oplossing.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Een begrip

Al meer dan 30 jaar een begrip!

Al 30 jaar werkzaam in de branche en van september 2002 tot januari 2020 was Remkes beeld & geluid gevestigd aan de Aalsterweg 108 in Eindhoven. Vanaf januari 2020 zijn wij gevestigd op Spegelt 64 in Nuenen. Al meer dan 19 jaar geven wij persoonlijk advies over beeld en geluid. Dat is onze passie!

In onze winkel kun je in de praktijk ervaren hoe een besturingssysteem kan werken of hoe inbouw- of stucspeakers geïnstalleerd kunnen worden én klinken!

Wij hebben steeds de laatste nieuwe trends in onze zaak geïntegreerd.

Projecten

Verbouwing voor de boeg?

Heeft u privé of zakelijk plannen om te gaan verbouwen?

Remkes beeld & geluid kijkt graag samen met u in een vroegtijdig stadium naar de tekeningen en de bijbehorende mogelijkheden om audio- en videoapparatuur te installeren, zodat de juiste voorbereidingen op het juiste moment getroffen kunnen worden.

Voor meer informatie over de projecten waarbij Remkes beeld & geluid betrokken is verwijzen wij u graag naar onze projecten pagina.

Kijken & luisteren

Onder het genot van een kopje koffie…

kun je in onze woonkamer luisteren en kijken naar de diverse audio en video apparatuur die wij in ons assortiment hebben.

Smart Home

Ook voor je besturingsoplossingen

Zo automatiseren wij onder meer de bediening van je audio- en video apparatuur op afstand.

Maar ook het bekijken IP beveiligingscamera’s, het openen of sluiten van gordijnen of het bedienen van je verlichting zijn voorbeelden van toepassingen. Kom gerust langs of maak een afspraak voor een demonstratie van de mogelijkheden die besturingssystemen bieden!

Robert Remkes

Audio video architect

Mees Reenalda

Projectmanager

Laten we samen een project starten!

Remkes heeft inmiddels voor veel verschillende bedrijven & particuleren uitdagende en mooie projecten mogen realiseren. Ben jij ook geïntresseerd om eens te kijken wat we voor jou kunnen betekenen?