Modern-gerenoveerde villa met warm interieur

Villa brabant

In samenwerking met:

Buytels Bouwbedrijf
Elektrotechnisch Buro van Keulen
Coenen Concept
Copyright: The Art of Living

Een pareltje tussen de bomen

Regelmatig worden wij betrokken bij prachtige projecten waarvan dit er zeker een is! Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt deze prachtige villa met modern-strak karakter. Wij hebben het voorrecht gehad hier onze bijdrage aan te mogen leveren, de gehele villa is voorzien van fraai weggewerkte audio en video oplossingen die naadloos aansluiten bij het interieur en de bewoners voorzien van comfort en gemak.

Er zijn weinig ruimtes buiten beschouwing gelaten als het aankomt op beeld en geluid, zo hebben we luidsprekers weggewerkt in de woonkamer, eetkamer, keuken, entree, slaapkamer, kleedkamer, badkamer, fitness en het overdekt terras op beide verdiepingen. Van plaatjes draaien en luisteren over alle luidsprekers in huis tot film kijken in Dolby Surround op een groot beeldscherm.

“Fraai weggewerkte audio en video oplossingen”

Onze andere bijzondere projecten

Laten we samen een project starten!

Remkes heeft inmiddels voor veel verschillende bedrijven & particuleren uitdagende en mooie projecten mogen realiseren. Ben jij ook geïntresseerd om eens te kijken wat we voor jou kunnen betekenen?