Grandcafé met dorpse sferen en stadse kwaliteit

Meester Keeman

In samenwerking met:

Een toegankelijk grandcafé met dorpse sferen en stadse kwaliteit

Met trots stellen we ons recente succes voor, Meester Keeman.

Een initiatief van 3 Eindhovense ondernemers. Meester Keeman is een toegankelijk grandcafé met dorpse sferen en stadse kwaliteit.

Dit unieke gebouw was oorspronkelijk een schoolgebouw met een bibliotheek. En ja, gedurende vele jaren was het ook een thuis voor de leraar, meester Keeman!

Het is niet gewoon een locatie, maar een plek met een verhaal. Architect King Kongs bleef trouw aan de oorsprong van het gebouw en creëerde een interieuratmosfeer die de tijd weerspiegelde, in zowel de meubels als in de fijnere details.

Met zo’n grote ruimte speelde routing een belangrijke rol. Door de kamer logisch in te delen naar functie, hebben we unieke ruimtes gecreëerd – van binnenkomst, tot lounge / bankruimte, tot eethoek. De beweging door deze zones wordt verder benadrukt door semi-transparante scheidingswanden.

Remkes beeld & geluid heeft hier gezorgd voor de complete audiovoorziening met hoogwaardige Bowers & Wilkins in- en opbouw luidsprekers. De optimale spreiding van de luidsprekers zorgt ervoor dat overal in het restaurant op een rustige manier van muziek genoten kan worden zonder dat dit overheerst.

Luidsprekers
Bowers & Wilkins CCM663 (inbouwluidsprekers)
Bowers & Wilkins CCM664SR (stereo inbouwluidsprekers)
Bowers & Wilkins ISW-3 (inbouw subwoofer)


Apparatuur
Rotel RKB-8100 (eindversterkers)
Sonos Connect (streamer)

“Optimaal genieten van muziek”

Onze andere bijzondere projecten

Laten we samen een project starten!

Remkes heeft inmiddels voor veel verschillende bedrijven & particuleren uitdagende en mooie projecten mogen realiseren. Ben jij ook geïntresseerd om eens te kijken wat we voor jou kunnen betekenen?