VERSLAG – Bowers & Wilkins 800 meets 700 Series event

800 meets 700 Series

Afgelopen weekend (4- en 5 november) vond het 800 Meets 700 Series event van Remkes beeld & geluid en AudioXperience plaats. Samen met Bowers & Wilkins presenteerden wij hier de geheel nieuwe 700-Series, de opvolger van de succesvolle CM-Series met veel kenmerken van de huidige 800 Series Diamond.

De luidsprekerlijn is compleet vernieuwd en het enige wat overgebleven is van de CM-Serie zijn de kast en de luidsprekerconnectoren. In de nieuwe serie zijn veel elementen van de 800-serie te herkennen. Denk hierbij aan het gebruik van Continuum, de opvolger van het Kevlar wat tot kort geleden voor de midrange drivers gebruikt werd in de meeste Bowers & Wilkins luidsprekers. Niet alleen het Continuum is vanuit de 800-serie naar de 700-serie gehaald, ook de Aerofoil techniek in de bassdrivers is nu terug te vinden in de 700-serie, wat zorgt voor een nog strakkere laagweergave. De dubbele aluminium dome-tweeter is vervangen voor een Carbon dome-tweeter en de 702 en 705 zijn voorzien van een massief aluminium tweeterbehuizing, dit zorgt voor een nog stijvere tweeter met een hogere opbreekfrequentie waardoor het hoog nog rustiger klinkt. De vernieuwing van de luidsprekerlijn zorgt ervoor dat de 700-serie naar een nog hoger level is gestegen t.o.v. zijn voorloper, de CM-lijn.

Om deze vernieuwing te presenteren hebben Remkes beeld & geluid en AudioXperience de handen in elkaar geslagen en een uniek evenement georganiseerd waarbij zowel de nieuwe Bowers & Wilkins 702 S2 als de huidige 800 D3 gepresenteerd werden in twee fantastisch klinkende ruimtes bij AudioXperience in Nuenen.

Hieronder vindt u een kleine impressie van het evenement.

Remkes beeld & geluid en AudioXperience danken u voor uw aanwezigheid!

Heeft u het evenement gemist maar wel interesse in de nieuw 700-Serie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs om de complete 700-lijn te ervaren bij ons in de showroom!