Remkes beeld & geluid op Beurs Eigen Huis – 21-23 september 2018

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan is Beurs Eigen Huis de plek om inspiratie op te doen! Wij zijn dit jaar voor het eerst te vinden op de Beurs Eigen Huis samen met Het Ambacht in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs vindt plaats van 21 t/m 23 september, verdere informatie over standplaats volgt!

Remkes beeld & geluid

Wij houden ons al jaren bezig met projecten bij particulieren en bedrijven en zijn dan ook vaak in een vroeg stadium van de (ver)bouw aanwezig zodat luidsprekers en televisies op een fraaie manier kunnen worden weggewerkt. We pakken groots uit op de Beurs Eigen Huis en gaan diverse oplossingen presenteren waaronder een bioscoop opstelling geïntegreerd in een wand met openhaard, verschillende besturing/domotica mogelijkheden, streaming audio en uiteraard diverse inbouw oplossingen.

Het Ambacht

Het Ambacht in Vught verkoopt en installeert haarden en accessoires, de werkwijze van Het Ambacht wijkt niet veel af van onze werkwijze en de manier waarop wij projecten uitvoeren. Dit heeft dan ook geresulteerd in een samenwerking waaruit al verschillende mooie projecten zijn ontstaan. Een openhaard wordt vaak in dezelfde ruimte geplaatst als de televisie en in veel gevallen ook de audioinstallatie. Gedurende de samenwerking tussen Remkes beeld & geluid en Het Ambacht zijn al meerdere haarden gerealiseerd met bijvoorbeeld televisie ernaast/erboven en luidsprekers geïntegreerd in de wanden van de haard.

Het Ambacht
De ketting 18
5261 LJ  Vught

www.hetambacht.eu
[email protected]
073 – 656 04 74