RECO Smart Home Solutions

VERS VAN DE PERS – Sinds 1 oktober heeft Remkes Beeld & Geluid er een nieuwe inwoner bij!

Sinds 1 oktober heeft RECO Smart Home Solutions zijn intrek genomen in de showroom van Remkes Beeld & Geluid. Door deze toevoeging kunt u niet alleen terecht voor goed beeld en geluid, zoals u van Remkes Beeld & Geluid gewend bent, maar voor nog veel meer!

RECO Smart Home Solutions richt zich op eenvoudige en gebruiksvriendelijke aansturing van (multiroom) audio en video, met de toevoeging van complete automatisering van uw woning. Eén overzichtelijke user interface voor uw verlichting, verwarming, intercom, beveiligingscamera’s en beeld en geluid; dat is waar RECO Smart Home Solutions voor staat. 

Door alle losse systemen in huis te integreren met elkaar, kunnen er slimme oplossingen gemaakt worden. Denk hierbij aan een All Off functie voor uw gehele woning, geautomatiseerde verlichting en verwarming op basis van aanwezigheid, intercom met spraak en video op uw telefoon (waar ook ter wereld), één manier van bedienen door uw gehele woning, centrale plaatsing van apparatuur dus een nette afwerking, zonder kabels in het zicht. 

Heeft u behoefte aan eenvoudige bediening van al uw apparatuur in de woonkamer of home cinema, gaat u een huis verbouwen of bouwen en wit u zich niet druk maken over de technische invulling van uw huis? Dan bent u bij RECO Smart Home Solutions aan het juiste adres; van technisch ontwerp tot oplevering. 

Voor meer informatie: www.recosmarthomesolutions.nl