Primare I15 Prisma – Klein maar krachtig

De I15 Prisma is de meest compacte geïntegreerde versterker van Primare met ingebouwde streaming functionaliteiten. Ondanks het compacte formaat is deze Klasse-D versterker verrassend krachtig met 60W vermogen op 8 ohm en 100W op 4 ohm, hierdoor is de Primare uitermate geschikt voor zowel boekenplank als vloerstaande luidsprekers.

De geïntegreerde Chromecast, AKM AK4490 Hi-res DAC en Primare Prisma App, zorgen ervoor dat u zonder toevoeging van losse apparaten draadloos heel eenvoudig muziek via bijvoorbeeld Tidal, Spotify en Internetradio kunt afspelen. Ook kunt u heel eenvoudig apparaten als televisie of platenspeler koppellen aan de versterker vanwege het diverse aanbod aan digitale en analoge inputs.

De I15 Prisma is de eerste van de reeks versterker van Primare bij ons in het pakket en vanaf eind januari te beluisteren en leverbaar bij ons in de winkel! Heeft u interesse in de Primare of bent u benieuwd naar het geluid, neem even contact met ons op voor een vrijblijvende luisterafspraak!