COMING SOON – SONOS AMP (NU LEVERBAAR)

COMING SOON

In februari is het zover, dan wordt de nieuwe AMP van SONOS leverbaar, wij hebben hier al een aantal weken mee mogen experimenteren en deze staat permanent spelend opgesteld bij ons in de winkel. Wilt u een van de eerste zijn die met de nieuwe SONOS AMP aan de slag kan, wacht dan niet langer en pre-order hier online of bestel bij ons in de winkel!

MEER VERMOGEN

De AMP heeft een vermogen van 125 watt per kanaal op 8 ohm, dit is een behoorlijk grote toename ten opzichte van zijn (ook al goede) voorganger, de Connect:AMP, met 55 watt per kanaal. Door de toename van dit vermogen is de AMP in staat om grotere en complexere luidsprekers een stuk gemakkelijker aan te sturen waardoor de speakerkeuze enorm wordt vergroot en de geluidskwaliteit omhoog gaat.

TV KOPPELING

Naast de analoge ingang waarover de voorganger ook al beschikte, heeft SONOS nu ook een HDMI ARC aansluiting toegevoegd aan de AMP waardoor deze gemakkelijk aan vrijwel iedere televisie te koppelen is. Tevens is er een HDMI naar OPTISCH adapter leverbaar waarmee oudere televisies met een optische uitgang ook aan te sluiten zijn. Het voordeel van de HDMI ARC aansluiting is niet alleen de koppeling met de televisie maar tevens maakt dit mogelijk dat u met de afstandsbediening van de televisie ook het volume van de AMP kunt regelen. De AMP beschikt nog steeds over een subwoofer uitgang voor koppeling van elke gewenste subwoofer maar kan ook draadloos gekoppeld worden met een SONOS SUB.

SURROUND

Aan de SONOS AMP zijn naar wens draadloze SONOS speakers te koppelen als Surround kanalen maar er kan ook een tweede AMP worden ingezet met twee losse luidsprekers als achterspeakers.

STREAMING

Naast bediening via de SONOS APP en bijvoorbeeld Spotify Connect biedt de nieuwe AMP ook AirPlay 2 ondersteuning waarmee al het geluid van je iPhone of iPad eenvoudig naar de AMP kan worden gestuurd.