Bowers & Wilkins PX

PX
Adaptive Noise Cancelling, Bluetooth AptX HD, intuïtieve bediening, 22 uur batterijduur, App interface en een super strak design in twee kleuren. Wij hebben de PX al kort mogen ervaren op het Bowers & Wilkins Dealer Event bij de Treeswijkhoeve, maar mogen ‘m nu eindelijk met u delen! Bowers & Wilkins zet met de PX de nieuwe standaard, een samenkomst van features die wij nog nooit eerder hebben gezien in één hoofdtelefoon!

Controls
Bediening van de PX werkt geheel intuïtief, dankzij de ingebouwde sensoren die reageren op de natuurlijke manier waarop u een hoofdtelefoon gebruikt. Zet ‘m op en de hoofdtelefoon begint direct te spelen, zet ‘m af en de hoofdtelefoon keert terug in stand-by modus. De PX anticipeert op uw wensen, tilt u een oorschelp op of hangt u de PX om uw nek, dan stopt de muziek direct.

Daarnaast biedt de PX een applicatie waarmee gewisseld kan worden tussen de verschillende Noise Cancelling standen en verschillende omgevingsfilters ingesteld kunnen worden. Ook biedt de applicatie de mogelijkheid om firmware updates uit te voeren zodat uw applicatie en hoofdtelefoon altijd up-to-date blijven.

AptX HD
Inmiddels is AptX een veel ondersteunde Bluetooth standaard maar Bowers & Wilkins gaat met de ondersteuning van AptX HD nog een stapje verder en zorgt hiermee voor een nagenoeg compressieloze overdracht van muziek tussen de hoofdtelefoon en AptX HD ondersteunende devices. Hiernaast kan PX ook muziek afspelen via een rechtstreekse USB-C verbinding met de computer (die tevens de hoofdtelefoon oplaadt tot 22 uur batterijduur) en kan audio afgespeeld worden via de Aux ingang. Deze veelzijdigheid van aansluitmogelijkheden maakt PX compatibel met vrijwel ieder apparaat.

Adaptive Noise Cancelling
Thuis, op kantoor, in het vliegtuig of onderweg, u past de Bowers & Wilkins PX Adaptive Noise Cancelling aan op elke omgeving met een simpele druk op de knop in de Bowers & Wilkins Headphones applicatie. Ook kunt u instellen in welke mate de PX stemgeluiden doorgeeft of wegfiltert zodat u uw collega’s of vrienden om u heen nog steeds duidelijk kunt verstaan.